Italijanska družinska tradicija

Bisbonum d. o. o. je uradni zastopnik italijanskega podjetja BINDI v Sloveniji, ki sodi med vodilna evropska podjetja za proizvodnjo in distribucijo visokokakovostnih slaščic in slanih prigrizkov. Izdelki so namenjeni izključno za hotele, restavracije in catering ( HORECA sektor).
Družinsko podjetje BINDI z več kot 60-letno tradicijo je doživetje odličnosti italijanske kulinarike poneslo v vse večje prestolnice Evrope, ZDA, Japonsko, Avstralijo in vse do Bližnjega vzhoda.

Harmonija visoke kakovosti in inovativnosti

Kakovost izdelkov je prva odgovornost podjetja. Ta skrb se kaže pri izbiri osnovnih surovin (brez gensko spremenjenih organizmov), stalnim nadzorom nad proizvodnjo, ki vključuje tudi varnost in higienske standarde.
Hitro zamrzovanje končnega izdelka v najkrajšem času je ključnega pomena, da so lahko izdelki brez konzervansov, visoke kakovosti , odličnega okusa ter da ohranjajo brezhiben in prvoten videz tudi po odmrzovanju…
Skladiščenje in distribucija BINDI izdelkov poteka v sistemu hladne verige, tako so izdelki v vsakem trenutku na razpolago za pripravo in serviranje.

Odličnost mojstrov italijanske kuhinje

Vsi izdelki so pripravljeni po originalnih recepturah tipičnih italijanskih izdelkov. Tradicijo ročnega dela prepletajo z visoko tehnologijo, ki zagotavlja kakovost, kreativnost in eleganco……zato so BINDI izdelki tako posebni in hkrati tako slastni!

[tagline_box title=”Prepričajte se sami” description=”Vabimo vas na predstavitev v naše prostore, kjer boste izdelke sami preizkusili in se prepričali o njihovi kakovosti. Kontaktirate nas lahko preko spodnjih podatkov:”][/tagline_box] Bis Bonum, zastopstva, trgovina, storitve, d.o.o.

Barjanska cesta 14
1000 Ljubljana
Davčna: 40308260
Matična: 3511260000

Telefon: +386 51 317 213
E-pošta: bisbonum@siol.net

Kontaktirajte nas

Naše zadovoljne stranke